Instagram este o aplicație deținută de Facebook, prin urmare, Instagram folosește locațiile deja create în FaceBook.

Cum pornești serviciul de localizare în FaceBook?

În aplicația dvs. mobilă Facebook, faceți clic pe cele trei linii verticale din colțul din dreapta jos.
Derulați în jos și faceți clic pe „Setări și confidențialitate” > „Setări”.
În meniul „Setări”, derulați în jos la titlul „Confidențialitate” și faceți clic pe „Locație”.
Faceți clic pe „Locație” și veți fi direcționat la setările dispozitivului dvs. Faceți clic pe „Locație” aici și alegeți fie „Întotdeauna” fie „În timp ce utilizați aplicația” pentru a acorda Facebook permisiunea de a vă accesa locația.

Crearea locației personalizate în FaceBook

Odată ce serviciile de localizare sunt activate, puteți crea o locație personalizată de înregistrare pe Facebook. Urmați acești pași pentru a vă înscrie pe Facebook:

Introduceți locația dvs. personalizată așa cum doriți să apară pe Instagram. Prima literă trebuie să fie scrisă cu majuscule, iar locația nu poate începe cu un simbol sau un emoji.

Pot exista și alte locații cu nume similare, dar în locații diferite. Puteți crea în continuare o nouă versiune pentru locația dvs. geografică, dacă doriți. Indiferent dacă numele există în altă parte sau nu, faceți clic pe „Adăugați numele locației dvs.” în partea de jos a ecranului.

Alegeți o categorie pentru locația dvs. – poate fi pentru restaurantul dvs., casa dvs. sau „Doar pentru distracție”.

Căutați locația fizică la care doriți să fie atașată locația dvs. geografică. Puteți căuta după oraș și apoi alegeți să adăugați mai multe detalii specifice, cum ar fi adresa și codul poștal. De asemenea, puteți face clic pe „Sunt aici în prezent” pentru a vă conecta pur și simplu la locația dvs. actuală.

Înregistrați-vă în noua locație pentru a confirma crearea acesteia.

Adăugați locația dvs. personalizată la postarea dvs. de pe Instagram

Acum că ți-ai creat locația pe Facebook, o poți folosi pe Instagram. Pentru a vă adăuga locația pe Instagram, creați o postare, iar sub zona în care introduceți legenda, faceți clic pe „Adăugați locație”. Introduceți noua locație și ar trebui să apară. Faceți clic pe locația dvs. și apoi partajați postarea.
Ce se întâmplă dacă locația mea nu apare într-o căutare a locației Instagram?

Unii oameni au avut probleme în a crea locații care apar pe Instagram. Ele pot apărea și apoi să dispară sau să nu apară deloc, chiar dacă v-ați înregistrat pe Facebook. Dacă întâmpinați probleme pentru a funcționa locația personalizată, încercați aceste sfaturi de depanare:

Sfaturi

Creați locația în apropierea dvs. Dacă ați făcut locația fizică într-o țară sau zonă total diferită, este posibil ca Facebook și Instagram să nu o recunoască drept validă. Creați locații în câteva minute de locația dvs. reală pentru o șansă mai bună ca aceasta să funcționeze.

Încercați să vă înregistrați din nou. Uneori, este nevoie de câteva verificări sau de ceva timp pentru ca Facebook să recunoască locația și să transfere acele informații pe Instagram.

Alegeți o categorie reală, exactă. Opțiunea „Doar pentru distracție” este suficient de inocentă, dar adesea acele locații sunt respinse. Alegeți o categorie reală pentru locația dvs., dacă este cazul. Creează o postare pe Facebook folosind locația ta. Unii utilizatori au raportat că înregistrarea împreună cu o actualizare de stare de un fel a dus la apariția locației lor pe Instagram.

Dă-i timp. Uneori, este nevoie de ceva timp pentru ca locațiile Instagram să se actualizeze. Dacă trece o oră și tot nu poți găsi locația în care te-ai verificat pe Facebook, atunci încearcă câteva dintre aceste alte sfaturi.

Alegeți o categorie reală, exactă. Opțiunea „Doar pentru distracție” este suficient de inocentă, dar adesea acele locații sunt respinse. Alegeți o categorie reală pentru locația dvs., dacă este cazul.

Creează o postare pe Facebook folosind locația ta. Unii utilizatori au raportat că înregistrarea împreună cu o actualizare de stare de un fel a dus la apariția locației lor pe Instagram.

Dă-i timp. Uneori, este nevoie de ceva timp pentru ca locațiile Instagram să se actualizeze. Dacă trece o oră și tot nu poți găsi locația în care te-ai verificat pe Facebook, atunci încearcă câteva dintre aceste alte sfaturi.

Vezi: Servicii Creare site

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *