Dacă ai nevoie de cineva care să se ocupe de actualizarea informațiilor de pe site, de administrarea comenzilor unui magazin online, de actualizările softului ce îți ține site-ul online, aruncă o privire pe oferta de mai jos! Sigur vei găsi abonamentul cu care să fii în avantaj …

Salariul minim pe economie este acum de 2550 lei, dar cu greu vei găsi pe cineva care să se ocupe 8 ore pe zi de site-ul tău pentru un salariu mai mic de 3500 lei net, ceea ce înseamnă că va trebui să aloci un buget de cel puțin 5000 lei pe lună pentru salariul unui om care să se ocupe de site-ul tău.

Alegând abonamentul serviciului de administrare site care ți se potrivește, vei ieși mult mai ieftin și vei beneficia de serviciile unei persoane dedicată site-ului tău.

Asigurăm prin contract confidențialitatea datelor asupra cărora dobândim acces.

Iată lista cu abonamentele oferite:

Dacă nici unul dintre abonamentele prezentate mai sus nu acoperă nevoile dumneavoastră, vă invităm să folosii formularul de contact pentru a ne transmite cererea dumneavoastră de ofertă, vă vom răspunde în cel mai scurt timp cu o ofertă de preț pentru un pachet de servicii personalizat după cerințele dumneavoastră!