Pe foarte mulți dintre părinții care au copiii împătimiți ai Gaming-ului îi sperie gândul de a achiziționa un calculator, chiar și modest, dar care să fie capabil să satisfacă nevoile celui mic.

Un calculator performant de Gaming poate costa câteva zeci de mii de lei, dar există variante ieftine și pentru cei cu posibilități materiale mai modeste.

PC Gaming ieftin pe bucăți …

Este fals că trebuie să-ți faci un calculator de gaming pe bucăți, cumpărând doar componente noi și performante pentru a ieși mai ieftin decât dacă ți-ai lua un PC de serie conceput pentru pasionații de jocuri pe calculator.

Cei pasionați de jocuri, cu posibilități materiale și suficiente cunoștințe, preferă să-și asambleze singuri calculatoarele doar pentru a fi siguri că obțin ceea ce își doresc, nu pentru a economisi bani!

Totuși, îți poți încropi un calculator pe care să poți rula destule jocuri populare în condiții satisfăcătoare, dacă știi la ce să renunți atunci când îți asamblezi PC-ul.

De ce să iei o carcasă „de gaming” când cu aceeași bani poți obține: carcasa, procesorul și o sursă acceptabilă? Calculatorul din imaginea de mai sus costă doar 299 lei, are un procesor decent, dar care nu ar face față singur unor jocuri mai pretențioase decât Asphalt 9, dar ajutând procesorul Intel Core I3 4150 cu 16GB RAM și o Placă Video GeForce GTX 750 4GB GDDR5, vei putea pierde nopțile cu plăcere molestând tastatura!

Avantajele unui calculator astfel asamblat?

  • PREȚUL » Calculator 299 lei * Placă Video 825 lei * RAM 350 lei * Tastatură și Mouse 90 lei * SSD 512 GB 380 lei * Monitor Full HD 24 inch 430 lei » adică un total de 2379 lei
  • RATE » Poți cumpăra în rate fără a apela la instituții financiare. Pur și simplu îți poți achiziționa componentele treptat, pe măsură ce situația financiară o permite.
  • SATISFACȚIE » Vei cunoaște satisfacția pe care o are orice reușește să construiască ceva din mai nimic, astfel și timpul pierdut în fața monitorului va fi un timp petrecut cu folos, pentru că vei fi învățat câte ceva despre componentele unui calculator!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *