Ne străduim să vă oferim cele mai bune produse la cele mai mici prețuri posibile, fără a face rabat de la calitate. Laptopurile SH au un istoric, fiecare a fost utilizat într-un anume fel și unele dintre ele au suferit adevărate șocuri.

Toate Laptopurile oferite spre vânzare au fost atent verificate și recondiționat în așa fel încât să poată fi folosite în continuare ca și la început.

Cu toate eforturile, unele dintre aceste produse, nu pot fi recondiționate în așa fel încât să fie și rentabile deoarece au părți lipsă din carcasă sau zgârieturi pe display. Aceste produse sunt marcate ca fiind de Grad B și au un preț considerabil mai mic în comparație cu cele fără grad. Cu toate că au defecte vizibile, ce țin mai ales de aspect, și aceste produse funcționează în parametrii și beneficiază de garanție.

Produsele Grad B sunt foarte bune pentru acele persoane care țin mai mult la să obțină performanță la preț mic, decât să dețină un produs care să arate ca nou.

Cum alegi o ofertă bună?

Vezi topul celor mai bune Laptopuri SH!

Pentru a fi mulțumiți pe deplin de laptopul achiziționat trebuie să vă orientați pentru un produs care să corespundă nevoilor dumneavoastră.

Dacă preferați un laptop care să fie bun și pentru Gaming poate că ar trebui să vă orientați către unul cu procesor AMD pentru a obține un raport bun preț / performanță.

Dacă preferați siguranță în detrimentul vitezei, nu trebuie să vă orientați neapărat spre laptopurile cu SSD, puteți achiziționa unul cu un HDD care să aibă o viteză de rotație cât mai bună sau puteți să-i faceți Upgrade ulterior achiziționând separat un SSD nou.

Concluzia ar fi că cele mai bune laptopuri Second Hand sunt cele care vin în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră la un preț cât mai avantajos. Dacă doriți un sfat din partea noastră, vă stam la dispoziție pentru a vă consilia în alegerea unui Laptop de care să fiți pe deplin mulțumit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *